Kontakta oss

Utskick och dokument

För samtliga Vidisläger gäller;

Samling: Första lägerdagen kl 10:00 på KFUM Gården Vidablick
Hämtning: Sista lägerdagen kl 12:00 på KFUM Gården Vidablick

 

Läger på Vidablick—Äkta gemenskap & minnen för livet

Vi ger barn och ungdomar minnen och erfarenheter för livet på våra läger. Utbudet av aktiviteter på lägergården är stort och deltagarna får prova på det mesta under sin vistelse.
Vi leker, klättrar, badar och sjunger tillsammans och fyller dagarna med upplevelser som utvecklar både kropp och själ.

Att åka på lägren är en del av ditt barns utveckling och vi kommer förvalta det ansvar du ger oss på bästa sätt. Alla som kommer till vår lägergård, ledare och barn, kommer till en plats där man uppmuntras prova sina vingar under kontrollerade former.

Vi arbetar aktivt med kamratskap, mångfald, jämställdhet och hos oss får barn vara sig själva, på riktigt. Vi värdesätter ungas olikheter och vågar ge dom ett förtroende, att  tillsammans med oss bygga en gemenskap som inkluderar alla på våra läger.

Tänk på att vi alltid är ute oavsett väder. Någon natt kan vi sova ute och då är det bra med liggunderlag och sovsäck. Saknar ni någon utrustning så kolla med en kompis eller ring till oss på Vidablick så försöker vi hjälpa er. Utrustningslistan kommer också att hittas på hemsidan.

Om ditt barn behöver specialkost och ni glömde anmäla det vid anmälan så ring oss så fort det går. Likaså om ni har några speciella önskemål om kost. Du som målsman känner ju ditt barns matvanor bäst.

Vi undanber er från att skicka med barnen godis och läsk till lägret. Både för att vi har barn med svår nötallergi (nötter eller spår av nötter finns ofta i godis) som kommer till våra läger och för att vi jobbar med att få barnen medvetna om sin egen hälsa och framtid på våra läger. Det kommer finnas en kiosk under lägret som har begränsade öppettider där barnen kommer kunna handla.
I anmälningsavgiften ingår 40kr/dag som kioskpengar, ni behöver alltså inte skicka med kioskpengar.

Ingen mer information kommer att skickas ut innan lägrets start. Har du några övriga frågor eller upplysningar som vi behöver ta del av, hör av dig till oss på Vidablick.

På plats kommer du att få kontaktuppgifter till ansvarig sommarledare/lägerchef. Den personen önskar vi att du vänder dig till för direkta frågor angående lägervistelsen. För övriga frågor vill vi att du kontaktar vår verksamhetskoordinator.

Allt gott & vi ses i sommar!

Daniel & Ingela

Packlista för vidisläger - Ladda ner, skriv ut och pricka av när du packar!