Kontakta oss

Att jobba på Vidablick är mer än bara ett jobb!

Vidablick är en plats som väcker känslor. För lägerdeltagare är det en plats av glada minnen och varma sommardagar. För boende i närheten är det en fin plats för kvällspromenad eller fågelskådning utmed Vättern. För midsommarfirare är Vidablick en plats fylld med tradition och gemenskap. Och för medarbetare är Vidablick ett jobb, ett fritidsintresse, en energikälla och en plats för personlig utveckling. Varesig det handlar om några praktikveckor, en sommar som lägerledare, en heltidsanställning eller en instruktörstjänst har medarbetaren på Vidablick alltid möjligheten att ta ett steg till, både inom sig och ut i världen.

Som del av YWCA och YMCA har KFUM Gården Vidablick kontakter runtom i Sverige och världen. För den som gillar att upptäcka nya platser och kulturer har vi bland annat samarbeten med YMCA i Thailand, Alaska (USA) och Spanien. För den som är mer intresserad av ledarskap och personlig utveckling erbjuder Vidablick en instruktörsutbildning i fyra steg. Dessutom är det alltid någonting på gång i KFUM Jönköping (KFUM-föreningen som äger gården).

Möjligheterna är oändliga - du bestämmer i vilken riktning och hur långt du vill ta dig!

Läs mer om våra lediga tjänster under länken i vänstermenyn. Eller hör av dig till verksamhetschefen på tel. 036-100535 för att få veta mer om vilka möjligheter som finns för dig!