Kontakta oss

Nyheter & aktuellt

Nyhetsarkiv för: Januari 2015

Ledare sökes till sommarläger på Vidablick

files/KFUM Vidablick/Slidebilder/slideE.jpg

Vi ger barn och ungdomar minnen och erfarenheter för livet på våra läger. Utbudet av aktiviteter på lägergården är stort och deltagarna får prova på det mesta under sin vistelse. Vi leker, klättrar, badar och umgås och fyller dagarna med upplevelser som utvecklar både kropp och själ.

Att åka på lägren är en del av barns utveckling. Många får vänner för livet och växer som människor. Alla som kommer till vår lägergård, ledare och barn, kommer till en plats där man uppmuntras prova sina vingar under kontrollerade former. 

Vi arbetar aktivt med kamratskap, mångfald, jämställdhet och hos oss får barn vara sig själva, på riktigt. Vi värdesätter ungas olikheter och vågar ge dem ett förtroende, att tillsammans med oss bygga en gemenskap som inkluderar alla på våra läger.

Aktiviteter såsom kajak och kanot förekommer likaväl som klassikern ”Slabbedabben” där ungdomarna och barn springer genom Lillån fram till Vätterns strand. Ibland ger vi oss ut på äventyr och sover ute vid lägerelden. När vädret tillåter händer det att vi chillar vid poolen eller bara är.

Vår verksamhet bygger på kristna värdering. Som ledare behöver du ingen personlig tro, men vara redo att stå för de värderingar som vi har.

Vill du vara en del av detta? Du behöver ingen tidigare erfarenhet av just sommarläger, även om det är värdefullt. Så länge du är redo att ta ansvar, att vara en förebild och ge det lilla(…) extra för att våra deltagare ska ha en fantastisk sommar är du varmt välkommen att skicka in en ansökan.

Läs mer här om våra läger och ledartjänster.

För frågor, ring sommarlägeransvarig Simon på 036 33 00 368 eller maila kollo@kfum.org.

 

KFUM's sommarläger på Vidablick 2015

Vi ger barn och ungdomar minnen och erfarenheter för livet på våra läger. Utbudet av aktiviteter på lägergården är stort och deltagarna får prova på det mesta under sin vistelse. Vi leker, klättrar, badar och sjunger tillsammans och fyller dagarna med upplevelser som utvecklar både kropp och själ.

Att åka på lägren är en del av ditt barns utveckling och vi kommer förvalta det ansvar du ger oss på bästa sätt.
Alla som kommer till vår lägergård, ledare och barn, kommer till en plats där man uppmuntras prova sina vingar under kontrollerade former. 

Vi arbetar aktivt med kamratskap, mångfald, jämställdhet och hos oss får barn vara sig själva, på riktigt.
Vi värdesätter ungas olikheter och vågar ge dom ett förtroende, att tillsammans med oss bygga en gemenskap som inkluderar alla på våra läger.

Vågar du utmana dig själv?
Är utmaningen på ”Utsikten" 10 meter upp i luften något du vill testa på? Lockar friluftsliv, bus och lek anmäl dig då till något av våra läger.

Aktiviteter såsom kajak och kanot förekommer likaväl som klassikern ”Slabbedabben” där ungdomarna springer genom Lillån fram till Vätterns strand. Ibland ger vi oss ut på äventyr och sover ute vid lägerelden. När vädret tillåter händer det att vi chillar vid poolen eller bara är.

Klicka här för att anmäla ditt barn.