Kontakta oss

Lokaler och byggnader

På KFUM Gården Vidablick finns byggnader och lokaler för olika ändamål – om det så är för att bo eller för sport och konferens. Kartan ger en överblick över placeringen av alla byggnader på gården. Läs även om respektive byggnad eller lokal nedanför.

Badhuset

Badhuset

Vår duschanläggning som rymmer åtta duschar uppdelat för män och kvinnor samt två toaletter.
 

I anslutning till badhuset finns en 6x12 meter stor utomhuspool.

Snipan, Kostern & Skonaren

Snipan, Kostern & Skonaren

Snipan, Kostern & Skonaren har dusch och toalett i varje stuga. Stugorna har sex fasta bäddplatser fördelade på tre våningssängar. Dessutom finns ett loft med två sängar som kan användas som ledarrum och/eller som extra förläggningsplatser.

Totalt i den här enheten finns maximalt 30 bäddar.

Lillblick och Mellanblick

Lillblick och Mellanblick

Stugorna Mellanblick och Lillblick har 6 bäddar vardera. Dessa stugor används mestadels för uthyrning till externa boendebokningar. Mellanblick har mikro och kylskåp.

Loftet

Loftet

I huvudbyggnaden finns förutom rum för förläggning, matsal och duschanläggning även ett grupprum för ca 20 personer. Loftet ligger på 2:a våningen av Stora Vidis med en fantastisk utsikt över Vättern.

Matsalen

Matsalen

Matsalen används förutom som namnet antyder vid måltiderna även som konferenslokal för större grupper. Salen rymmer ca 70 personer (beroende på möbleringen) och är utrustad med projektor, OH, whiteboard och blädderblock.

Oset

Oset

I lägerbyn finns Oset, en servicebyggnad med ett kök och samlingssal med kapacitet för 30 personer. Här finns också projektor, dvd och ljudanläggning för er konferens.

I alla lokaler finns blädderblock och whiteboard samt möjlighet till overhead.

Pråmen och Hajen

Pråmen och Hajen

Pråmen och Hajen rymmer 16 bäddar vardera, fördelat på tre rum. Rummen på sidorna har 6 bäddar i varje rum och rummet i mitten har 4 bäddar (ex. lämpligt för ledare).

Sportblick

Sportblick

I sporthallen Sportblick finns två omklädningsrum med totalt fyra duschar samt två toaletter.

Sporthallen, Sportblick, går att hyra för aktivitet året runt. Det finns möjlighet att abonnera en tid varje vecka eller boka in sig vid enstaka tillfällen. Hallen är lämplig för bland annat pingis, innebandy och fysträning.
I sporthallen finns också våra aktiviteter bågskytte och blåsrör. Ibland förläggs även samarbetsövningar eller femkamper inne i hallen för våra besökande grupper.

Stora Vidis

Stora Vidis

Huvudbyggnaden Stora Vidis har, fördelat på 2-6 bäddar i åtta olika rum, totalt 30 bäddplatser med toalett i korridoren. I källaren finns dessutom en duschanläggning med toaletter samt tvättstuga. Matsalen rymmer 70 sittande och den inglasade verandan ytterligare 60 platser. På Stora Vidis finns också en samlingslokal (Loftet) för omkring 25 personer.

Tvättstugan

Tvättstuga och torkrum finns i källare till Stora Vidis. Den får änvändas endast om det finns speciella behov. Det kan vara en längre bokning för ett träningsläger eller liknande.