Kontakta oss

Skolor och föreningar

KFUM Gården Vidablick i Bankeryd är ett givet alternativ när det gäller allt från klassresa eller träningsläger till konfimationsläger eller företagskickoffer.

För klassresor har vi Finalen som fokuserar på att ha roligt och utvecklas tillsammans, ger ett bra avslut eller start för den nya klassen. Några exempel på aktiviteter är höghöjdsbanor, kanotutflykt och gruppdraget. Läs mer här till vänster.

Vid förfrågningar om träningsläger formar vi programmet tillsammans och anpassar efter era önskemål och behov. Läs mer om vad vi kan erbjuda här.

För de som är nyfikna på naturen och friluftsliv finns specialprogrammet Vildmarksdygnet. Vi är utomhus under hela vistelsen, både på land och vatten. Mer information finns under rubriken i vänstermenyn.

Är man bara intresserad av att stanna på gården över dagen finns alternativet Upplevelsedag. Det passar bl.a. bra som kick-off vid ny skoltermin eller som dagsutflykt för olika idrottslag.

Upplev och utvecklas på KFUM Gården Vidablick! Vi har över 50 års samlad erfarenhet av läger, grupputveckling och ledarskapsträning.

Klassresa

Läs mer

För klasser som vill få en äventyrsupplevelse tillsammans utanför skolan. Vi har program från några timmar till flera dagar.

Träningsläger

Läs mer

Vidablick är perfekt för idrottslag som vill svetsas samman lite extra inom laget och samtidigt utvecklas individuellt.

Vildmarksdygnet

Läs mer

Är ni sugna på lite tuffare äventyr och nyfikna på vad naturen har att erbjuda? Låt Vildmarksdygnet bli målet för er resa!