Kontakta oss

Sport-Camp 2017

files/KFUM Vidablick/Sommarlaeger/Sport-Camp/4-sporter.PNG

KFUM Sport Camp Jönköping, en veckas sportläger; men egentligen handlar en det om så mycket mer än bara sport.

Det handlar också om allt det där som händer mellan träningarna. Upplevelser, gemenskap, polare - nya som gamla, utmanande och spännande aktiviteter, skratt, idrottsprofiler och mycket mer som gör att veckan går alldeles för fort.

Sporter: Innebandy, Kidsvolley, Pingis och Klättring.
Ålder: Åk 2-8
Datum: 17-21 juli
Kostnad:
boende i Jönköpings kommun 1580kr
Övriga: 2580kr

 

Viktigt: till detta läger anmäler du dig på Sport-Camp.se

 

Att åka på läger är en del av ditt barns utveckling och vi kommer förvalta det ansvar du ger oss på bästa sätt. Vi har stor erfarenhet av att jobba med sommarläger, redan på 50-talet startade vår verksamhet på Vidablick.
Alla på vår lägergård, ledare och barn, har kommit till en plats där man tillåtits prova sina vingar under kontrollerade former. Vi arbetar aktivt med kamratskap, mångfald, jämställdhet och hos oss får barn vara sig själva, på riktigt.

Vi värdesätter olikheter väldigt högt därav är vi också strikta mot kränkande beteenden. Vi kommer inte ignorera en taskig kommentar eller en knuff i ryggen, det är vårt löfte till dig som förälder. Aktiviteter såsom kajak och kanot förekommer likaväl som klassikern ”Slabbedabben” där ungdomarna springer genom Lillån fram till Vätterns strand.