Kontakta oss

Tonår, ÅK 7-9

Tonår

På ett Vidisläger är det full rulle från morgon till kväll. Lekar, tävlingar, idrott, friluftsliv, lägerbål, sång och musik och mycket mer ingår i programmet. Vi bor i stugor på Vidablick med ca 6-8 deltagare i varje stuga samt en ledare. Det kan också hända att vi genomför en spännande övernattning i skogen med matlagning över öppen eld.

Vår verksamhet är socialt inriktad och präglas av människors lika värde, vilket i praktiken visar att en gruppgemenskap är oberoende av etnicitet, kön, tro och politiska åsikter. Vi använder läger- och friluftsliv som metod för social träning och personlig utveckling. Vi vill ge deltagarna inflytande i beslutsprocessen och lära dem att ta aktivt ansvar för natur, miljö och medmänniskor.

Under ett Tonårsläger på Vidablick ligger fokus på att utveckla den inre personliga tryggheten hos varje individ, och att ge en avslappnande atmosfär där deltagarna får vara sig själva och slipper undan den onödigt hård press som de kan uppleva från samhället. På våra Tonårsläger får deltagarna även möjligheten att utmana sig själva både i den vackra natur som omger gården och på höga höjder.

Har du inte ekonomisk möjlighet att betala lägeravgifter, kontakta oss på 036-100535 eller daniel@kfum.org

Sommarläger på Vidablick ger minnen för livet!

Här kan du gå till anmälan: Ta mig till anmälan

Tonår 2019

Tonår
Åldersgrupp Årskurs 7-9
Datum 16-25 juli
Pris, Jönköping 2690

Anmälan

Anmälan sker här: Sommarläger